Tipsar babybok!

Detta är en babybok som jag gjorde till dotterns kusin Clara. Jag visste att det var en flicka när jag gjorde boken.
 Jag gjorde en spalt på sidan av varje blad där man fritt kan skriva om just det den sidan handlar om. Man vill ju ha berättelser också! Inte bara bilder!

                              


Här kommer bilder från den allra första babyboken jag gjorde. Den fick min dotters kusin Alice när hon föddes. Jag visste inte att det var en flicka när jag gjorde den, så de rosa dekorationerna sattes dit i lite småpanik när Alice var född... :) Var inte heller särskilt van scrappare när jag gjorde denna, utan detta är verkligen nybörjarestile...
 Nåja, så här blev den:
                                 

Tittat på hus och firat födelsedag!

Häromdagen var vi och tittade på hus jag & sambon! Han har nog förstått att det är ganska viktigt för mig att åtminstone titta runt efter ett ställe som kan bli VÅRT HEM. Att vi inte hittar nåt direkt är inga problem, bara jag vet att vi letar...
 I alla fall.... Huset vi tittade på var stort och hade många sovrum. Men hjälp vad mycket det var att göra på det! Så nej tack! Varken jag eller sambon kunde tänka oss att köpa det, så vi letar vidare!

 Sen har vi firat dotterns treårsdag! Ett kalas för familjen och ett för kompisarna blev det! Tindra vart jättenöjd med alla presenter och sina kalas!

Födelsedagspresent! Prinsessklänningen blev en hit! Tack Ebba som hjälpte mig att hitta
denna fina klänning!
image94

image95
Clara (kusinen), Jag, Tindra & Thea.

Barnkalaset slogs ihop, så Tindra hade sitt kalas ihop med bästa kompisen Thea som fyller år samma dag som Tindra! Temat var Prinsessor såklart då båda två har blivit superprinsessiga! :)

      
Tårtor blev det såklart också! En på födelsedagen och en dagen efter på barnkalaset!

image98
Alla barnen lekte och hade jättekul! Mammorna hade också ganska kul! ;)