Badrumsrenovering!

Vi ska renovera badrummet!!! En vägg ska flyttas (den där tvättstället & toaletten ska vara) för att öka ytan från 7m2 till ca 10m2
Golvet kommer bli ett mörkgrått klinker/kakel 10*20 cm, väggarna bli benvitt kakel 20*30 cm.
Bakom toalettstolen och på varje sida om badkaret kommer en ca 10 cm bred "mosaikpelare" i samma grå som golvet. Duschväggen blir av genomskinliga glasblock med några "rökfärgade" block inlagda. (väggen som ser svart ut på bildera)
Bakom badkaret (där det ser ut som några knepiga halvväggar på bilden) ska det kaklas en hylla i samma höjd som karet med samma kakel som golvet. Ca 10 cm bred blir den.
Vad det ska bli för luckor på badrumsmöblerna är ej bestämt än...
Tvättstället och de låga skåpen bredvid kommer antagligen ha en "bänkskiva" med tvättställ i gjuten sten. En hel bit utan krusiduller som fångar gammal tandkräm... ;)

Så långt har vi kommit i planeringen!
Igår var vi på banken och eftersom lånet på det här huset ungefär ligger på hälften av värdet så blir det inga problem att låna till detta och månadskostnaden rör sig nästan inte...  *glad*

Planlösning badrum 

Badrumsrenovering!
 
Badrumsrenovering!
 

Badrumsrenovering!

Ansiktslyft på bloggen!

Idag har bloggen fått ett ansiktslyft! Tack Hosanna för tipset om att trixa lite själv!!! Nu trivs jag mycket bättre!!!

Ansiktslyft på bloggen!

Sovrummet


Sovrummet har fått nya gardiner och nu känns det luftigt och fräscht därinne.Ny lampa och ett par fina ljus"glas" blev det också! 
 I normala fall så ligger det ett vitt överkast på sängen också, men eftersom ena vovven löper nu så får det ligga oömmare textilier på sängen... ;)
Sovrummet

Kontoret...

Nu är äntligen kontoret ett rum man trivs i! Nya gardiner, fönsterlampa & några ljus & voila! Nu känns det mycket trevligare än det ruskiga rum det var förut... Huvva! 
Kontoret...

Scrappa är beroendeframkallande...

Det där med att scrappa i datorn är helt klart beroendeframkallande... Jag funderar konstant på nya LO-s och sitter och pysslar i datorn lite varje dag. Det är ju så behändigt eftersom man inte behöver lämna papper och sånt framme, utan allt ligger i datorn... :)

Valplek!

Var ju bara tvungen att scrappa lite om valparna med ju...
Valplek!

Maj -05

Scrappat ännu en LO...

Maj -05

Scrappat mera!

Idag har det minsann inte blivit många knop gjorda här hemma... Fastnade framför datorn och gjorde två nya LO. Kul är det! Men jag får nog snart börja ställa en äggklocke eller liknande för jag glömmer ju tid & rum när jag sitter & scrappar...!

Idag har jag även anmält mig till kurser i cardmaking och scrapbooking (med riktiga papper alltså) och facket betalar 500:- av avgiften på varje kurs jag vill gå!!!! Så för dessa två betalar jag 124:- själv... :)

Ska se om jag inte tar och anmäler mig till en redigeringskurs också! ;) När facket betalar så bra, så kan man lika väl utnyttja det ju...

Claras jul!


Claras Jul!!!
Claras jul!

Scrap JULEN 2006!

Ny alster för dagen!!!
Scrap JULEN 2006!

Scrappat i datorn!!!

Jag har börjat scrappa digitalt!!! Jösses vad roligt det är!!!
Döm mig inte för hårt... det här är mitt allra första alster och jag har bara haft photoshop sedan igår... inga förkunskaper direkt heller... Jag har däremot fått lite hjälp från Marita (LiFe på aff)! Tack till dig för att du förklarade lite för mig! :)
Scrappat i datorn!!!
Vad tycks?????

Elefanttröja

♥Tindra i sin nya elefanttröja från H&M! (endast 49,50 kr skitbilligt ju) Hon var sååå nöjd och vägrade ta av den efter att hon fått prova.
Dessutom krävde hon att hennes mamma skulle ta kort...
Och jag bara lyder och myser... :)♥
Elefanttröja